Body & Fashion - Tlf. 24801790

Massage

Helsemassage                                                        Varighed 60 min kr. 615,-
Helse massage er en klassisk afslappende massageform for krop og sind, som beriger din livskvalitet. Dine ømme muskler afspændes langsomt og cirkulationen forbedres, mens du afstresses mentalt. Kort sagt en forkælelse af din krop.

 

Fysiurgiskmassage                                    Varighed 30 / 60 min. kr. 320 / 570,-
Fysiurgiskmassage er en dybdegående muskelmassage, hvor massøren gennemarbejder musklerne fra deres udspring til deres hæfte. Behandlingen øger blodgennemstrømningen og løser op for ophobede affaldsstoffer.


Bindevævsmassage                                   Varighed 30 min. kr. 320,-
Bindevævsmassage er en dyb behandlingsform, der hjælper med at udskille affaldsstofferne fra cellerne i vævet, uanset om det er muskelvæv, bindevæv, organer eller led der har givet ubalance i kroppen. Man skal være opmærksom på, at ubalancer i kroppen efter et stykke tid ofte udvikler sig til sygdomme. Denne form for bindevævsmassage er simpel og effektiv og kan bruges som en separat alene stående behandling, eller som et rigtig godt supplement til alle andre behandlinger. I denne form for bindevævsmassage er behandlingen rettet mod laget mellem hud og muskulatur, altså det løse bindevæv.

Ansigts- & Hovedbundsmassage                             Varighed 30 min. kr. 325,-
Ansigtsmassage & Hovedbundsmassage lindring af spændingshovedpine, spændte kæber og urolig søvn. En ansigts- og hovedbundsmassage tager fat i dine anspændte muskler og blødgør bl.a. alle ansigtsmusklerne. Samtidig stimuleres blodcirkulationen i hud og muskler så bl.a. ansigtsgløden bliver mere frisk og vævet under huden bliver mere fyldigt og levende.

 

Fodmassage stimulerer indre organer                    Varighed 30 min. kr. 325,-
Fodmassage stimulerer de indre organer, hvilket er en af grundene til, at vores kunder altid kan mærke en positiv forskel efter behandlingen. Derudover er en fodmassage rettet mod reflekspunkter under fødderne, da denne form for fodmassage påvirker hele kroppen på en positiv måde. En massage af fødderne gør noget godt for hele kredsløbet og ikke blot for fødderne. Derfor kan man sige, at en fodmassage næsten er en kropslig, holistisk oplevelse.